zigenarlivdreamin!

20170508

¡Hola chicos! 

Gjorde alla inlägg, förutom en kär favorit, *superhemliga* för en nystart. Känner att det vore najs att komma igång igen och minnas vad jag pysslar med. Vi kör en liten recap Januari - realtid.

- Firade in 2017 med min bästa, "fulla tjejen", i Kristianstad och spenderade hela första veckan tillsammans med den roligaste, knäppaste och underbaraste människan jag någonsin känt. Vi badade bubbelpool i Lödde, drack öl och provsmakade whiskey i Köpenhamn och claimed our love i Spanien innan jag flyttade till Lissabon, Portugal den 8e Januari.

- Spenderade 60 dygn i Portugal, under vilken period jag besökte Barcelona vid tre tillfällen och bestämde mig för att flytta tillbaka hit!!! Hann dock bli medlem i en kulturassociation och drack mängder med 1 euros-öl, höll i högläsning av 'poesia em português' och sov i deras soffa. Hängde även en hel del vid miradouro de santa catarina, med bland andra Sofie och p-vän. 

- Flyttade hem till Barcelona igen och är tillbaka på mitt gamla jobb. Chillar i solen och hånglar under arbetstid och ägnar kvällarna till att äta veganskt och kolla tecknat. 

- För ett par helger sedan hyrde vi en moped och följde solkusten söderut för att sedan köra hemåt via bergen och medeltidsbyar. Bästa hittils i år trots att vi inte hade någonstans att sova och därför fick värma våra händer över en nybakad pizza och köpa biljetter till en sen visning av en värdelös, spansk-dubbad Scarlett Johansson-rulle för att sedan ockupera en bankomat. 

- Fick fira Moas födelsedag två kvällar i rad! Käkade veganska burgare, drack mojitos och spenderade en hel natt nere vid hamnen med burköl och flams. 10/10

- Hade en morgon för mig själv förra veckan och pratade med Sofie i telefon, vilket slutade med att jag bokade in en resa till Sverige nu snart!!

Det var d. Nu kör vi igen! Vad vill ni läsa om?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas