zigenarlivdreamin!

15 FAKTA OM MIG

- Jag är uppvuxen i Arjeplog, Lappland.

- Jag har bott i Arjeplog (fram till 2009), Helsingborg (hela gymnasiet), Göteborg (sommaren 2012), Jönköping (under fem högskoleterminer), Istanbul (som utbytesstudent sista terminen), Barcelona (1,5 år mellan 2015-2016), Lissabon (jobbade där mellan januari och mars i år) och nu bor jag i Barcelona igen för att jag saknade min pojkvän för mycket när jag bodde i Portugal och han inte ville byta jobb 💖💕🌸🌹🌺

- Jag är högskoleutbildad medievetare men har hittils prioriterat att ~*se världen*~ istället. Är just nu mitt uppe i att spara pengar till en jorden runt-resa och har aldrig drömt om Stockholm.

- Jag började prata med min absolut bästa vän genom Lunarstorm 2003/2004, för att jag tyckte att hon var cute. Om 16 dagar kommer hon hit igen. Vi har bästistatueringar och hade 'bästispiercingar' i händerna när jag var femton och hon sjutton.

- Jag fyller 25 år den tredje november.

- Jag jobbar som telefonförsäljare och har haft alla kontorsrekord sedan 2015.

- Jag kan inte ha ögonkontakt under längre perioder om det inte är i jobbrelaterade situationer.

- Jag äter hummus varje dag.

- Jag kan inte längre festa två kvällar i rad/ old lady

- Jag tycker inte om att testa nya grejer, dvs saker mina föräldrar inte heller tyckte om när jag var liten, i matväg och gör det ytterst sällan, endast om jag blir tvingad av min pojkvän. Sedan tycker jag ofta om det? (precis som när jag, för ett par veckor sedan, upptäckte att jag älskar att bada i havet efter att ha totalvägrat bada i Medelhavet sedan jag flyttade till Spanien). Jag har aldrig smakat bland annat tonfisk, broccoli, svamp, fetaost och all annan ost som inte är hushållsost, gouda, edamer eller cheddar. Vad är det för ost i ostbågar? Testade mango och avocado i år för första gången :) 

- Jag gick aldrig åttan eller nian.

- Jag har aldrig druckit kaffe.

- Jag har inte druckit té eller varm choklad sedan jag brände min tunga 1998.

- Jag har brutit näsbenet tre gånger.

- Efter att jag har rest runt i Sydamerika, Karibien och Nya Zeeland vill jag skaffa ett litet hus förmodligen i Sydeuropa, brygga eget öl och skriva en fiktiv bok.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas